Najlažje do delovnega mesta

Iščete nove sodelavce ali pa jih boste morda v bližnji prihodnosti?

Za podjetja

Kakovosten in delu predan kader je eden pomembnejših dejavnikov razvoja in uspeha slehernega podjetja. Uspešno in nemoteno poslovanje podjetja med drugim omogoča tudi pravočasno in ustrezno zadovoljevanje kadrovskih potreb, v najboljšem primeru nemudoma, ko se pojavijo.

V takšnih situacijah vam mi prihranimo čas in denar. Naša temeljna dejavnost je iskanje kakovostnega kadra za potrebe delodajalcev, ne glede na področje vaše dejavnosti. Z našo pomočjo boste svoje kadrovske potrebe zadovoljili pravočasno, predvsem pa brez izdatnih ali nepotrebnih stroškov.

Vprašalnik o pogojih dela

za naročnike / uporabnike

Obrazec

Zakaj izbrati nas

Prihranite čas in stroške analize delovnega mesta, oglašanja prostega delovnega mesta, intervjuvanja kandidatov in izbora najboljšega kandidata za vas.

Zagotavljanje dela delavcev

Posredujemo vam zahtevano delovno silo, ne glede na področje dejavnosti. Prihranimo vam čas in za vas uredimo celoten kadrovski proces. Izbrane kandidate zaposlimo pri nas, uredimo vse kar je potrebno pred pričetkom dela, nato pa jih posredujemo k vam na opredeljeno delovno mesto, kjer delajo skladno z vašimi navodili.

Prihranite čas in stroške

kadrovskega procesa ob zaposlitvi (seznanjanje kandidata s pogoji dela, organizacija zdravniškega pregleda in usposabljanja iz varstva pri delu in požarne varnosti, priprava pogodb o zaposlitvi, prijava v obvezna zavarovanja, podpis izjav ipd.) ter stroške obračuna plač dela delavcev in vodenja kadrovskih evidenc. Iskanje in izbor najustreznejših kandidatov lahko opravite sami ali pa ta korak zaupate nam.

Najem delovne sile

Izberemo kandidate, ki najbolje odgovarjajo na vaše kadrovske potrebe, z njimi sklenemo pogodbo o zaposlitvi in jih k vam napotimo na delo. Delavci so zaposleni v Espadi, delo pa opravljajo pri vas, skladno z vašimi navodili in pod vašim nadzorstvom, skladno z delovnopravnimi predpisi.

Prihranite čas in sredstva

ki bi jih namenili iskanju in izboru streznih kandidatov, zaposlovanju ter obračunu plač delavcev ter prevzemite le stroške dejansko opravljenega dela delavcev in tako prilagodite lasten strošek dela trenutniemu povpraševanju po vaših storitvah ali proizvodih.

Enostavno kot 1, 2, 3

Iskanje primernih kandidatov ne rabi biti zahtevno.
Ponudniki delovnih mest lahko do najbolj ustreznega kandidata dobite v treh enostavnih korakih. Kako poteka proces?

1

Objavi delovno mesto

Izpolni vprašalnik in navedi vse specifike in zahteve delovnega mesta.

2

Povabi na razgovor

Povabi potencialne uslužbence na pogovor.

3

Zaposli najboljšega

Med kandidati izberi najboljšega.

1.2.3.

Z nadaljnjo uporabo strani se strinjate z uporabo piškotkov na tem spletnem mestu. Več informaciji

Nastavitve na tem spletnem mestu so nastavljene na "dovoli piškotke", da vam omogočimo najboljšo možno izkušnjo pri brskanju. V kolikor boste spletno mesto uporabljali brez spremembe nastavitev piškotkov, ali pa boste kliknili na gumb Sprejmi, se strinjate z uporabo piškotkov na spletnem mestu.

Zapri